Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Tensioni G


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   E Di
 •   E Din Sa Te Dua
 •   Get Back
 •   Ghetto
 •   Ki Mi Pas Krejt
 •   Koha S'kthehet
 •   Kujtim Nga Ti
 •   Let Folin
 •   Let Ur Body Rock
 •   N'mendime T'mija
 •   Ne Mic (antix-x)
 •   Nje Pjese E Jemja
 •   Qdo Mengjes
 •   Seniorita
 •   Special Girl
 •   Sun Na Nalin
 •   Un Te Dua
 •   Urime Ditlindjen
 •   What Gangsta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.