Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Bes Kallaku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ti Bim O Bish
 •   Ça M'ke Bo
 •   Cohu Kerceni
 •   Daja
 •   Duku Duku
 •   Eminem I Katunareve
 •   Gezuar Baftjar
 •   Jeta E Funit
 •   Katunari Gangsta
 •   Kom Me Te Thy N'mes
 •   Loku Ke Blloku
 •   Me Temina
 •   N'dashni
 •   Qefi Qefi
 •   Qejfi
 •   Regga Katunari
 •   S3 Amsterdam
 •   Si Mjalti
 •   Skifterat
 •   Skifterat 2
 •   Skifterja Zemres
 •   Unaza

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.