Dërgo Një album nga Da New Chain


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Te Than
 •   Ai Qe Isha
 •   Biznesi I Rapit
 •   Do Pish Gje Ti Vlla?
 •   E Kan Parasysh
 •   E Shkurter Genjshtare
 •   Flasim Per Pune
 •   Gishtin E Tret
 •   Hash Hash Baby
 •   I Dua Te Gjitha
 •   Mikrofoni I Lagjes
 •   Nje Dite Akoma
 •   Per Ne Lagje
 •   Represent Rap
 •   Rremujaxhi
 •   Thashethemet
 •   Trima
 •   Une S'pi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.