Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Rizah Bllaca


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   24 Pashallare
 •   300 Harambashat
 •   Abdullah Begu
 •   Ali Bajraktari
 •   Ali Mehmet Plaku
 •   Ali Pasha
 •   Ama E Bec Sinanit
 •   Aman ja Dost (Elif Elif Allah)
 •   Ander Kesh Ne Gjume Te Pare
 •   Arshijake
 •   Azem Bejta
 •   Bajram Curri
 •   Bajram Curri E Hasan Prishtina
 •   Bilbil I Lumi Bilbil
 •   Bukuri Ne Ate Hajat
 •   Bylbyli
 •   Cana Beg Kryeziu
 •   Cili Allah
 •   Cpirre Dellofci
 •   Deme Ahmeti
 •   Dergut Pasha
 •   Dergut Pasha & Sylejman Aga
 •   Destan Begu
 •   Dil Nihre Moj Vajze E Bukur
 •   Dite E Shtune Mas Iqindie
 •   Diten E Rruzit Te Masherrit
 •   Dola Me Marr Uje
 •   Dola N'bashqe Me Gjezdise
 •   E Para Pem Piqet Qershia
 •   E Thirri Mbreti Avdullah Begun
 •   Emin Aga
 •   Esad Pasha
 •   Filip Maxharri
 •   Fushe Kosoves
 •   Gavran Kapetani Pjesa E Dyte
 •   Gavran Kapetani Pjesa E Pare
 •   Gur Mbi Gur Bahet Kalaja
 •   Hajde Hajde Moj Dudi
 •   Hajredin Pasha
 •   I Keq I Shtremt
 •   I Vuajtun Jam Ne Ket Jet
 •   Ilaz Aga
 •   Isa Begu
 •   Ka Po Vjen Moj Dushe
 •   Kalldremit Po Shkon Si Shak
 •   Kamer Loshi
 •   Kceva Pop
 •   Kceva Pup E Rash Te Reka
 •   Kenga E Azem Bejtes
 •   Kenga E Dudes
 •   Kenga E Hapsanes
 •   Kenga E Major Llesh Topallaj
 •   Kenga E Maliq Pashes
 •   Kenga E Oso Kukes
 •   Kenga E Rexhes
 •   Kenga E Rushes
 •   Kenga E Zogut
 •   Kenga Martesa E Zogut
 •   Kenge Kreshnike
 •   Kenge Per Osman Daken
 •   Keq Hyseni
 •   Konstantin Heret Po M`vjen
 •   Ku Ke Rrishe Kur Nolla Qete
 •   Kulla E Asllan Begut
 •   Kunrat E Zeza Corapat Me Vegza
 •   Kush Po Qan Ne Dere Te Stanit
 •   Lulzoj Fushae Lulzoj Mali
 •   Mahmut Pasha
 •   Major Lleshi
 •   Maliq Pasha
 •   Martesa E Zogut
 •   Me Nji Vakt E Me Nji Zaman Hasan Aga
 •   Morra Abdesin
 •   Muse Tahiri
 •   Na Po I Lutem Zotit
 •   Nak Berisha
 •   Ne Agim Heret
 •   Neper Kafaz
 •   Noc Mark Gegaj
 •   Oj Shqypni E Mjera Shqypni
 •   Osman Gegen
 •   Pasha Syte E Mi
 •   Po Te Kam Nje Shpirt
 •   Prej Mallit Te Bukuris
 •   Prej Zemanit Te Lezetit
 •   Qel Shabani
 •   Qka Pom Rrin Karshi Karshi
 •   Quni I Vogel
 •   Rame Alise
 •   Rrehi Teli
 •   Rrethimi I Bec Sinanit
 •   Salih Shabani
 •   Shiko Veten Dima Hallin
 •   Sinan Dragusha
 •   Syle Rezalla
 •   Te Enjten Mrama
 •   Telegram Na Ka Ardh Prej Mbretit
 •   Trimat Shqiptare
 •   Une I Mjeri Ne Rezap
 •   Ura E Shenjt
 •   Vajtimi I Avdise
 •   Valle Popullore
 •   Zambaku I Bardhe Kur Lulezoi
 •   Zogu I Malit Kendo
 •   Zuna Me Ni Kajk

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.