Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Dryton Deqanasi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Apet Ktu
 •   Armata
 •   Clobin Hopa
 •   Coming Soong
 •   Demo 2009
 •   Demo 2010
 •   Dhimbja E Gyrbetit
 •   Fronti Mbretror Intro
 •   Fuqia E Vullnetit
 •   Gjuj Ose Shuj
 •   Hulumtoj
 •   I Paprekshem
 •   Intro
 •   Intro (bloody Alboz)
 •   Jet Pa Deshir
 •   Kurr Sjom Rahat
 •   Kush Jena
 •   Mesim Per Dyftyreshin
 •   Nuk E Ki
 •   Orginal
 •   Rrall E Permal
 •   S´pasni Qa Kena
 •   Shoki
 •   Si Gjdo Her
 •   Sisi Men
 •   Ska Fjal
 •   Ska Si Na
 •   Street Project
 •   Super High Me
 •   V.E.B
 •   V.i.p

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.