Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Klajdi Haruni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Beqar
 •   Jetë
 •   Lozonjare
 •   Lutem Une Sot
 •   Mamica
 •   Mbase
 •   Misteret
 •   Nuk Te Dua Dot Me Pak
 •   Obobo
 •   Oj Lulije
 •   Plas (Remix)
 •   Shiu I Veres
 •   Te Gjithe Sot Po Duan
 •   Vajzat E Babit
 •   Vallja E Veres

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.