Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Irkenc Hyka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Je Vetem
 •   Ajo
 •   Bad Girl
 •   Dashni E Vjetër
 •   Femër Sensuale
 •   Haram
 •   Je Shumë Larg
 •   Jena Nda
 •   Katile
 •   Kenge Shpirti
 •   Kthema
 •   Lule Pa Erë
 •   Makarena
 •   Mama
 •   Mezi Pres
 •   Ne
 •   Një Lamtumirë
 •   Paranormal Love
 •   Pasqyrë
 •   S'ta Fal
 •   Sa M'do
 •   Si Të Jem Mirë
 •   Si Unë
 •   Ti Do Jesh Me Mua
 •   Tymi Dashnis
 •   Tymi Dashnis 2
 •   Valla
 •   Xhani

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.