Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Babë, Une Po Rritna
  Dikush
  Dojn Me T'pa Tu Dek
  Duaje Tenden
  E Heka Mallin
  Faleminderit All-Llah
  Falma
  Fjalë Me Gjak
  I Harruar
  Kallu Shkja
  Kosovë
  Krejt Kujtimet
  Kur Po Ta Puthi Ballin
  Lufto Ose Largohu
  Para Se Me Ja Lyp Hallallin
  Përballë Vdekjes Jem Njësoj
  Po Lshoj Zo
  Qka Po Lyp Ma Shum Prej Meje
  Rruga E Zorit
  Rubrika E Jetes (Nena)
  Shokut (Dedikim)
  Simfonia E Saj
  Simfonia E Saj 2
  Tik Tak
  Une Edhe Hija
  Ushtar Pa Fat
  Vaj E Mall Per Atdhe
  Vaji I Jetimit
  Vera
  Z. Komandant
  Zgjohuni O Deshmor

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019