Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Kenge Arbereshe


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Arberi Te Qofshim Fale
 •   Arghalija E Katerines
 •   Cajta Bucene
 •   Dale Dale
 •   Deta Dhe Deti
 •   Do Ta Pres Kocidhete
 •   Dy Manushaqe
 •   E Lule Lule, Mac E Mac
 •   Fustanella Me Ghazi
 •   Gjerdan
 •   Hajde Hajde
 •   Iliria
 •   Jorgj Maleshi
 •   Kam Nje Lemsh
 •   Karravali
 •   Kengen Ta Degjova
 •   Kenka Djepje
 •   Kjani Trima
 •   Kostandini I Vogelthi
 •   Kuruljat
 •   Kush Ta Tha Moj Marigho
 •   Lice Moj Lice
 •   Lule Vashat Syte Prej Deti
 •   Luleza Ime
 •   Luli Zemra Ime
 •   Manushaqja
 •   Me Zerin E Mallit
 •   Meme E Perendeshe
 •   Moj E Bukura More
 •   Mu Si Nikoqire Je
 •   Nani Na Te Lidhura
 •   Ne Nje Rrenje Konjizo
 •   Nga Larg
 •   Nje Vajze Nje Kopile
 •   Per Ty Arberi
 •   Pike E Loteve Te Mija
 •   Ra Kambana I Papandise
 •   Shën Mrís Kshillit Mirë
 •   Shkova Nje Menate
 •   Tej Nga Mali
 •   Theme Bilje Pse U Marenshe
 •   Tre Papor
 •   U Jam Nje Vllahe E Bukur
 •   Vallja E Osman Takes
 •   Vasheza Ime

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.