Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Asgje Te Re Nga Fronti I Perendimit
  C'kerkon Njeriu?
  Do Dashuroj Pranveren
  Do Thahej Liqeni
  Fli...!!
  Gjyshi Im..
  Greke Te Ndyre...
  Hija E Qerpikut
  Ik...
  Jemi Udhetare Te Kesaj Bote
  Jepini Jete Stines Perseri
  Kenge E Harruar
  Leksione
  Liman Rekaj
  Lumturi
  Manikin
  Mbreteresha Ime
  Melhemi I Nates
  Mengjesi Te Gdhinte Krejt Ndryshe
  Muzg Ulqinak
  Ndarja Pergjonte
  Ndoshta Nje Lot Pikoi Per Mua
  Ne Fllade Ere..
  Ne Largesi...
  Ne Mes Filxhanash Ne Oborr
  Puthje E Shkuar
  S'me Vjen Keq Po T'me Mallkosh
  Shiu
  Sikur Te Vdes....
  Ti Mungon
  Ti, Femer...
  Tirane .....
  Tym Kujtimesh..
  Varferi Kafenesh
  Vdiq Gjoke Beci
  Vec Pleqeria Na Rrefen
  Vogëlushja E Jetës
  Zemer E Marrosur
  Zoti Ka Bere Mekat

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019