Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Dritan Jashari


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ç'po I Thot Korabi Drinit
 •   Cen Elezi Shkëmb I Korabit
 •   Cika E Bukur
 •   Deri Ne Mengjes
 •   Dibra E Kosova
 •   Digje Flak
 •   Elez Isufi
 •   Fluturo Shqipja Mbi Korab
 •   Gocat E Tiranës
 •   Guret E Sokakut
 •   Hymni I Korabit
 •   Ik Prej Meje
 •   Jane Dy Varre Ne Emer Tij
 •   Jeta Eshte Interes
 •   Këngë Për Iljaz Pashë Qokun
 •   Kenga Per Mahmut Dac Kalisin
 •   Kengen Shqip Kendoj Me Mall
 •   Kesaj I Thone Dasem Shqipetare
 •   Krah Per Krah Dibra I Kosove
 •   Krisen Topat N'ate Zabel
 •   Kush E Mer Nusen Dibrane
 •   Legjendari Skenderbe
 •   Mbret I Maleve Mersim Dema
 •   Ndac Me Naze
 •   Ndryshe
 •   Nuk Eshte Jeta Njemije Vjet
 •   Oda Dibrane
 •   Per Ty Maqellar
 •   Potpuri Dibrane (Gezuar 2020)
 •   Rrak Tak Tak
 •   Rruga E Kurbetit
 •   Rrushi I Dibres
 •   Rrushi I Tiranes
 •   Taksiratet I Hec Kepuca
 •   Ti Çinro Mahmut Or Bir
 •   Ti Ke Lind Per Mu
 •   Ti Me Ke Roberu
 •   Ura E Takimit
 •   Vijn Pamporat
 •   Xhan Xhan Te Kam

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.