Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  200 Kmh
  24/7
  5she
  99 Tripa
  A Pe She
  Am Virus Bounce Cypehr 2019 (Freestyle)
  Anderr / Pluto
  Apollo 13
  Audiodrog
  Çdo Dit
  Bass
  Birra X Jointa
  Bitch, Un Jom Buta
  Bo Me Kry
  Bota O' E Jotja
  Bounce
  Chanel
  Designer
  Dite E Re
  Dje
  Dy Copa
  E Shtune
  Fakt
  Fetti
  Finesse
  Flex
  Flliqt
  Fort I Forte Freestyle
  Gucci
  Hashish Thaci
  Jeta
  Kohve T'fundit
  Kqyre
  Kurgjo
  Mahalla
  Mbi Re
  Mellow
  Molly (Bobi Me Halet)
  Mr. Crazyflow
  Msoma Qet Shmek
  Mucho Guapo
  My Bitch
  N'qiell Mmxiii
  N'rregull
  Nashta
  Ndjekja
  New Wave
  Njo
  Njo Dy
  O Zot
  Ok Ok
  Opps
  Pa Arsye
  Paramrapa
  Pare T'reja
  Per Trip
  Pertej Kufinit
  Problem
  Pse Ke Ardh Ktu
  Puta
  Rari
  Rune Qafen
  Sapun
  Shoke
  Shume E Ralle
  Sorry
  Spliff
  SRF Virus Freestyle
  Studio Session
  Studio Session 2
  Swag City (rack City Remix)
  Swag Music
  Tango & Cash
  Tesha
  Uhh
  Virus Bounce Cypher 2018 (Freestyle)
  Vone
  Xxl
  Z. Ndjenja
  Z. Ndjenja 2
  ZF Gang

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019