Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Festina Mejzini


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Atje Lart
 •   Could You Be Loved
 •   Eja Të Vejmë Kurorë
 •   Feel Better
 •   Festa
 •   I Need A Doller
 •   I Want To Breek Free
 •   Just The Way You Are
 •   Kah Dera Të Erdha
 •   Killing Me Soffly
 •   Love Is Losing Game
 •   Ndjehem Mire
 •   Ne Kemi Një Vënd
 •   Si Dielli Hanen
 •   Stereo Heart
 •   This Love
 •   Valerie
 •   Walking On Sunshine
 •   Xhamadani Vija Vija
 •   You Know I'm Noo Good
 •   Zemren E Lame Peng

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.