Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Fitnete Rexha


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aman Jalla Ç'është Kjo Jetë
 •   Ç'u Dëshirush Me Të Pa Ty
 •   Bubullin Ke Shomi Kavajes
 •   Bukuroshja E Lalës
 •   Celin Lule Trandafilat
 •   Cu Qush Heret Sabahile
 •   Dashurinë Që Kam Për Ty
 •   Dil Te Shoh Me Sy
 •   Dy Të Bukura
 •   Dy Të Bukura Janë Bari
 •   Edhe Guret E Sokakut
 •   Erdh Pranvera
 •   Fërfëlloj Fëllanza N'ujë
 •   Fustani Me Pika
 •   Hypi Djali Ne Molle
 •   Jeleku Kadife
 •   Karanfili Ne Saksi
 •   Kënga E Bajram Currit
 •   Kënga E Sulë Mustafës
 •   Ke Selvitë E Namazgjasë
 •   Kendon Bylbyli
 •   Kenga E Halit Garnise
 •   Kenga E Rexhep Ademit (Carungut)
 •   Keputa Nje Trendafil
 •   Kno Moj Qyqe Se Po Vjen Behari
 •   Krisi Pushka Gjemoj Deti
 •   Kumuri E Elbasanit
 •   Leu Dielli N'at Buzë Mali
 •   Lule Për Ty Enver
 •   Ma Mire Ne Fshat Se Ne Qytet
 •   Ma Ven Qeleshen Mbi Sy
 •   Martanishin Sun E Shtroj
 •   Me Gëzim Po Shkoj Në Punë
 •   Me Shikon Me Buze Ne Gaz
 •   Merr Gjergjefin
 •   Moj Dashnore Te Bekofte Perendia
 •   Moj E Bukura Sy Mëshqerrë
 •   Moj Tiranë E Bukur
 •   Mun Aty Ke 7 Zymbyla
 •   Nje Lulishte Me Trendafila
 •   Oh Këtë Unazë
 •   Për Midis Pazarit Të Durrësit
 •   Po Filloj Me Tu Ankue
 •   Po Shkon Goca Me Korr Në Arrë
 •   Qan Lulja Per Lulen
 •   Shamia E Beqarit
 •   Te Desha Me Hakikat
 •   Trëndafilin Kur Ta Dhash
 •   Une Jam Djal Nuk Jam Plak

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.