Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Elina Duni


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aman
 •   Amara Terra Mia
 •   Ander Sevdaluk
 •   Ani Kaj Lulije
 •   Avec Le Temps
 •   Baresha
 •   Bukuroshe
 •   Celo Mezani
 •   Ces Petits Riens
 •   Cobankat
 •   Dallendyshe
 •   Delja Rude
 •   Dhen Mboro Manoula
 •   Do Marr Çiften
 •   E Pastaj?
 •   Edna Na Maika
 •   Era E Feminise
 •   Ere Pranvere
 •   Fellenza
 •   Ha Bu Ander Sevdaluk
 •   Hapi Sytë E Zes
 •   Je Ne Sais Pas
 •   Ka Nje Mot
 •   Kanga E Kurbetit
 •   Kaval Sviri
 •   Kënga E Qamiles
 •   Keshtjella
 •   Ki Zandana Me Kamerav
 •   Kiparissin
 •   Kjani Trima
 •   Krsital
 •   Kur Më Del N'sokak
 •   Kur Te Kujtosh
 •   Kur Te Pashe
 •   La Javanaise
 •   Lamma Bada Yatathanna
 •   Let Us Dive In
 •   Little Love
 •   Loch Ness
 •   Lule
 •   Lum Lumi I Lire!
 •   Lume Lume
 •   Lusnak Gisher
 •   Matane Malit
 •   Meu Amor
 •   Mine Peza
 •   Miq
 •   Mos Ki Frike
 •   Muza E Zeze
 •   Në Haremin Tënd
 •   Në Tiranë
 •   Nënockë
 •   Nene Moj
 •   Osso Varun
 •   Oyfn Veg
 •   Pa Fjale
 •   Pamundësi
 •   Ra Kambana
 •   Riverman
 •   S'paske Pas Një Pikë Mëshire
 •   Schonster Abestarn
 •   Shqiperia E Lire 100 Vjet
 •   Shuj, Shuj
 •   Solitary Moon
 •   Spice Island
 •   Syte
 •   Taksirat
 •   Te C'dua
 •   Ti Ri Ti Ti Klarinete
 •   U Rrit Vasha
 •   Une Do Te Vete
 •   Une Ne Koder, Ti Ne Koder
 •   Une Ty Moj Te Kam Dashte
 •   Vaj Si Kenka
 •   Vajze E Valeve
 •   Vishnja
 •   Yiati Den M'agapas
 •   Ylberin
 •   Zemër
 •   Zgjeroje Zemren
 •   Zhdukemi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.