Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Agime Shqiptare
  Bjer Sharki E Mos Pusho
  Degjo O Hane
  Digjet Mitrovica E Isë Boletinit
  Kasollja E Galigatit
  Kënga Zjarr
  Këngë Për Gjakovën
  Kendoj
  Kolazh
  Lule Borë
  Me Kujton Ti Ato Vite
  Ne Kongreset Tona
  Ne Stadium
  Nene Moj Do Pres Gershetin
  Për Ty Çelin Mijëra Mëngjese
  Pishtarët E Lirisë
  Pse Tubohen Çikat
  Shqipëri O Vendi Im
  Trendeline Dhe Kenge
  Vajza Me Kaçurrela
  Valsi I Lumturise

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019