Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amaneti I Bashkimit
  Cermenika Ban Kuvend
  Cermenika Sju Harron
  Cuc Matjane
  Cupe E Vogel Marshalla
  Dasma E Dardanit
  Dasma E Madhe
  Falma Zemren
  Hajde Nuse
  Je E Vetmja Dashuri
  Këndoj Ty Librazhdi Im
  Kengë Për Mustafe Likën
  Komshijes
  Librazhdi Im
  Mall Per Ty, Lote Per Nenen
  Merak M'bone Moj Goce
  Mitrovica Eshte E Jona
  Moj Dashnore
  Mos Ma Hup Unazen
  Nga Kosova I Merguar
  Pa Pritur
  Potpuri 2016
  Potpuri Matjane
  Te Genjen Syri Ne Vetull

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019