Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amaneti
  Dashuria Ime Je
  Duaje Babane
  Jeto Bej Qef
  Ju Kemi Ne Vatra
  Kenga Permetare
  Korçare Shpirti Im
  Kthehu Nene, Kthehu Baba
  Le Te Thojn Pijanec
  Mirmengjes O Permet
  Moj E Embla Kenga Permetare
  Nene E Baba Si Ju Nuk Ka
  Nuse Pse S'ma Do Mamane
  Potpuri Dasme
  Pse Qan Nusja
  Qaje Moj Gernete
  Rakia
  S'ka Si Permeti E Si Permetaret
  Taksixhiu, Erdhi Nusja
  Tani Qe Sje Baba
  Te Dua / Sagapo
  Te Me Rrosh O Plake
  Te Shtunen Je Nuse

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019