Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Atdheu
  Bagëti E Bujqësi
  Bilbili
  Dëshira
  Dëshira E Vërtetë E Shqiptarëve
  Emri I Zotit
  Falja
  Fjalet E Qiririt
  Fyelli
  Gjuha Jonë
  Ismajl Qemali
  Jeta
  Kam Shumë Shpresë
  Korça
  Lutja E Naimit
  Mejtimi
  Në Dashtë Zoti
  Parrajsa
  Përse?
  Pellasgët-shqipëtarët
  Perëndija
  Qerbelaja (Fragmenti I Kreut Të Tetëmbëdhjetë)
  Shkendije E Diellit Ndaj Manushaqes
  Shqiperi, O Jetegjate
  Skënderbeu
  Te Vegjelit
  Ti Fluturon Me Dallendyshe
  Trathëtorëtë
  Ujku Dhe Qëngji
  Varfëria
  Zogu Dhe Djali
  Zonj' E Fatit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019