Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1 Qershori Ynë
  28 Nentori
  8 Marsi
  Afer Teje
  Ali Pash I Diteve Te Sotme
  Bote
  Bote E Quditeshme
  Dashuri E Vdekur
  Dashuria E Pare
  Dedikuar Djemve Te Kombetares
  Ditari Jetes Sime
  Du Me T'marr E Me Ik
  Elegji E Vetvetes
  Fjalët Hanë
  Gjykimi
  Kur Vjen 1 Qershori
  Libri Im
  Lypja
  Mendim
  Mesuesja
  Mesuesja Jonë
  Mos Pyet!
  Nëna
  Nena, Burimi I Jetes
  Nene
  Pa Titull
  Pertaci
  Sikur...
  Skëndërbeu
  Ti Ike

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019