Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Edona Aliaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   11 Nentor
 •   2 Marsi
 •   Azem Bejta
 •   Buqet Me Lule
 •   Duart E Nenes Sime
 •   Eshte Gjyshja Ime
 •   Gjyshja Ime
 •   Gjyshja Ime E Dashur
 •   Kujtimi Per Ty
 •   Leter Babit Tim
 •   Nënë
 •   Nena
 •   Nena Ime
 •   Nena Thesar I Qmuar
 •   Nga Lart Ti Na Shikon
 •   Pa Ty
 •   Pse Shkove
 •   Ti
 •   Xhaxhi Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.