Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  9 Janar 2004
  Ballade E Refugjatit
  C'eshte Poezia
  Coptimi I Shkembit
  Dhembja
  Flamuri Pamvarsise
  Hidhmi Syte
  Kandili Dhe Flutura
  Kosova Shpalli Pamvarsine
  Kujdes!
  Kujtimet
  Llogjike E Luftetarit Per Lirine E Kosoves
  Mali Idealeve
  Monologu I Parase
  Nate Vere
  Nderrimi Stinave
  Ndjeshmeri !?
  Ne Ndjekje Te Diellit
  Nuk Te Harroj
  Peisazh Fillim Shekulli
  Pika E Lotit
  Poezi
  Rifundosja E Durresit
  Shpendet Shtegtare
  Shpirti I Djellit
  Shpresa Per Liri
  Takim I Ftohte
  Trendafili

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019