Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bardhe Gega


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asnjehere
 •   Cika E Diaspores
 •   Dasma
 •   Fol Fol
 •   Foleja E Vjeter
 •   Jeto Castin
 •   Luni Luni
 •   M'ka Marr Malli
 •   Na Mbledh Diaspora
 •   Po Kthehem Sot
 •   Potpuri Dasmash (Gezuar 2020)
 •   Rrug Te Botes
 •   Sa E Bukur Eshte Shqiperia
 •   Shpirti Jem
 •   T'kam Dashni
 •   Ushtari I Lirise
 •   Vendit Tim
 •   Zemra E Nanes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.