Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Fatmir Terziu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   (A)ferra
 •   90 Gradë
 •   Absurdin S’e Lan Asnjë Det
 •   Ajo Ndërmarje
 •   Ajri I Qytetit Tim ‘ilegal’?
 •   Akullore 1
 •   Anarki
 •   Apoteozë Pipzës
 •   Aritmetika E Së Shtunës
 •   Arkitektura E Ëndrrës
 •   Arti I Kafesë
 •   Asimetri
 •   Atdheu
 •   Çadrat
 •   Çast
 •   Ëndrrat E Muzikës
 •   Bazilika E Elbasanit
 •   Boshllëk
 •   Dashuri
 •   Dashuria Ime
 •   Dashurohu Njeriu Im
 •   De(R)t
 •   Dhe I Egër
 •   Dheamë
 •   Dialektika E Urimeve
 •   Diamante Nga Shpirti I Fatos Arapit
 •   Ditëlindja E Nënës Sime
 •   Dixhitalisht
 •   Dollia E Ditëlindjes Së Andit
 •   Durimi
 •   E Shtuna
 •   E Thadërt
 •   Ecja
 •   Filik
 •   Fjala Në Grackë
 •   Galiç Në Rrugë
 •   Gargara Kulturore
 •   Gërrhet Qyteti Im
 •   Gjen I Harruar
 •   Gjilpërë
 •   Gjinia E Mendimit
 •   Gjitonja
 •   Ikja
 •   Intelektualizëm
 •   Intime
 •   Isoja E Detit
 •   Ka(A)ftësi
 •   Karakaftja
 •   Kryefjala E Ditës Dashuri
 •   Kuja
 •   Kur Çelin Mimozat
 •   Labirinth
 •   Legjenda Eli-Basami
 •   Letër Nënës
 •   Letrat
 •   Liri Gjethore
 •   Luleshtrydhe
 •   Lumit Buna
 •   Manakinizëm
 •   Më Thuaj Xhames Xhois
 •   Mëngjesi I Së Shtunës
 •   Me Trokthin E Lotit Tim Hutaq
 •   Meridian
 •   Mesazh I Erës
 •   Mesazhierët E Qiellit
 •   Mos Ma Harro Puthjen
 •   Në Çdo Të Shtunë
 •   Nënshkruam Një Dashuri
 •   Ninullë E Elbasanit
 •   Nisja
 •   Një Çast E Ka Edhe…
 •   Një Shenjë E Pashqiptuar
 •   Një Shenjë E Shpirtit
 •   Pa Bust
 •   Paqja E Një Pasqyre
 •   Paradoks
 •   Pasqyra Nuk Reflekton Plehra
 •   Përrallë Nga E Votuara
 •   Pesë Gota
 •   Presja
 •   Puthja
 •   Rëra Në Sarandë
 •   Re(F)ren
 •   Reth I Jetës
 •   Roshk I Zverdhur
 •   Rrrokadë
 •   Sall Era I Çik Lehtë
 •   Shën Valentinët Shkruajnë Libër
 •   Shkumbini
 •   Shqiptaria
 •   Sinfonia Bregdetare
 •   Skajore Poetike
 •   Sofra E Së Shtunës
 •   Sonata E Mjegullës Londineze
 •   Stilim
 •   Stroll Bregdetar
 •   Të Dehur Shqiptarisht
 •   Valle
 •   Vallja Rri Zgjuar
 •   Vetëm Për Mua
 •   Veza E ‘drejtësisë’
 •   Xhelozi
 •   Zullum

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.