Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bruno


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   2 Pika Dashuri
 •   A Bon Me Dit
 •   A Me Do
 •   Ai Te Donte
 •   Ajo
 •   Bağdat
 •   Dehur
 •   Digjem
 •   Godet Shpirtin
 •   Ja Ke Bo Vetes
 •   Kolazh Ndryshe
 •   Ne
 •   Pash Dy Syte
 •   Potpuri Shqiptare 2018
 •   S'mund Te Jesh
 •   Servile
 •   Zoti T'me Vrase

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.