Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Tuli Goa


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Black Out
 •   Couple High
 •   Epidemi
 •   Erësira
 •   Flex2Flex
 •   Freshcash
 •   Gehttov
 •   Goa N’Flowa
 •   High
 •   Hip Hop Maniac
 •   I Still
 •   Krejt N’Kom Conu
 •   Melodram
 •   Ndrecma Tripin
 •   Per Njerzt E Mi
 •   Pjes E Jetës Tem
 •   Prap Vim
 •   Real Dream
 •   Repidemi
 •   S'po Sho Konkurenc
 •   Spo Tdu Mo
 •   Tek

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.