Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Renis Gjoka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Apo E Kam Gabim?
 •   Ato Që S'ti Them Dot
 •   Dashuria Ime Ti
 •   Falmi Sytë E Shkruar
 •   Ia Mbathim Bashke
 •   Loja
 •   Mjegulla
 •   Mos E Vra
 •   Nuk Ka Si Ti
 •   Po Tani?
 •   Sot
 •   Superstar
 •   Une Dhe Gogoli

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.