A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Çamëri Më Morri Malli
  Babaxhane Te Te Kesh
  Barbaros Vasiliko
  Dasma Came
  Delvina Me Çamërinë
  Dera Me Buklice
  Dite E Bardhe
  Do Te Them Dy Fjale
  Hisa Poshtë Në Iton
  Jelek Verdha Veshuro
  Kaba Me Klarinetë
  Kaleshë E Xhixhos
  Minua E Kapedanit
  Moj Unaza Gur Jeshile
  Mu Në Mes Të Ballit
  Që Në Dhjetë Vjeçë
  Salo Moj Salushe
  Të Pashë Moj Të Pashë
  Tumankuqe
  Vajza Arpiciote
  Vajza Çame Qendis Shamine
  Valle Kaçakshe
  Xhamadani

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019