Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Bomba


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   33
 •   Afërdita
 •   Albanian
 •   All I Want
 •   All U Mf
 •   Anti 26
 •   Atomic 2
 •   Bomba
 •   Bratisllava
 •   Chillin
 •   Da Big One
 •   Dallimi
 •   Dosta
 •   E Zgjatin Doren
 •   E.M.
 •   Ekipa
 •   Everyday
 •   Fake Killa
 •   French Sex
 •   Fuck You
 •   Hate-Venin E 1
 •   Hello
 •   Hip Hop Masacra
 •   Jom Me Ty
 •   Kallxom
 •   Kto Jon Fjal
 •   Kur Na 2
 •   Ky Mixtape
 •   Lapsi
 •   Love
 •   Me Mall
 •   Me Ty
 •   Memories
 •   Mucho
 •   My City
 •   Njerzve T'mi
 •   Ol' School
 •   Pasqyra E Kohes
 •   Perfekte
 •   Pi Terri
 •   Plot Veta
 •   Po Menon
 •   Pow
 •   Qeshtu
 •   Rap Session
 •   Scarface
 •   Sdi Tybe
 •   Shkupi
 •   Shqiptar
 •   Space
 •   Summer's Gone
 •   Syzat
 •   This System (Dnb Remix)
 •   Ti
 •   Time (Remake)
 •   Tu Kesh
 •   Veteran

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.