Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Thu Ka Pranvere Per Mu
  Çunat Në Gurbet
  Bankat Fajdexhi
  Cka Mke Bo Moj Zemer Ti
  Dikush Tjeter
  Djal Hasret
  Djal Pa Behane
  E Kam Emrin Kosovar
  Emine
  Femer Pa Zemer
  Furrtari
  Hajde Me Vallzu
  Jam Furrtar
  Jena Vllazen Kallabllak
  Kalle Malin
  Kalle Me Raketa
  Knon Bilbili Mbi Qati
  Kqyrni Shoqe
  Ku E Begenise
  Kur Isha I Ri 18 Vjeqar
  Lamtumirë
  Me Krah T'shqipes
  Mehlem
  Merri Krejt
  Moj Shami E Kuqe
  Moj Tradhtare
  Mos I Pafsha Ata Sy
  Na Kane Mallku
  Neve Nuk Na Dhimet Malli
  Nxon Jom
  Para Dere Na Ka Bi Një Rrushe
  Potpuri Dasmash Gëzuar 2017
  Potpuri Gëzuar 2017
  Potpuri Gezuar 2016
  Rejhan
  Rreth E Rreth I Rash Kosoves
  Rrugës Duke Ecur
  Si Llokum
  Sonte Dojm Me Kall
  Sot Me Lindi Djale
  T'lutem Moj Dashnore
  Tash Sa Je I Ri
  Ti Ment E Leta
  Une N'kosov Ti N'gjermani
  Xhemile

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019