Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Justin Timberlake


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   (Another Song) All Over Again
 •   4 Minutes
 •   Am I Worthy Of
 •   And She Said Take Me Now
 •   Beach Party
 •   Breath
 •   Chop Me Up
 •   Cry Me A River
 •   Cry Me A River (Remix)
 •   D**k in a Box
 •   Damn Girl
 •   Dead & Gone
 •   Dick In A Box
 •   Estes En Donde Estes
 •   Futuresex / Lovesound
 •   Give It To Me
 •   Gone
 •   Hootnanny
 •   I Love You
 •   I'm A Hex Girl
 •   I'm Sorry
 •   Leaving On A Jetplane
 •   Let's Take A Ride
 •   Like I Love You
 •   Losing My Way
 •   Love Don't Love Me
 •   Make Luv
 •   Mirrors
 •   Muero De Amor Por Ti
 •   Never Again
 •   Never Knew
 •   Nothing Else
 •   Oh No You Didn't
 •   One Last Cry
 •   Pose
 •   Right For Me
 •   Rock Your Body
 •   She Wants It
 •   Still On My Brain
 •   Take It From Here
 •   Take Me Now
 •   This I Promise You
 •   What Goes Around
 •   What You Got
 •   Where Is The Love
 •   Why, When, How
 •   Work It
 •   Worthy Of
 •   You're My Light (Why, When, How?)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.