A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1,000 Hours
  16
  2,000 Light Years Away
  409 In Your Coffee Maker
  80
  86
  ?viva La Gloria? (little Girl)
  All By Myself
  All The Time
  American Eulogy
  American Idiot
  Android
  Angel And The Jerk
  Are We The Waiting
  Armatage Shanks
  At The Library
  Bab's Uvula Who?
  Basket Case
  Before The Labotomy
  Best Thing In Town
  Billie Joe's Mom
  Blitzkrieg Bop
  Blood, Sex And Booze
  Brain Stew
  Brat
  Burn Out
  Burnout
  C Yo Yus
  Castaway
  Christian
  Christie Road
  Chump
  Church On Sunday
  City of the Damned
  Closing Time
  Coming Clean
  D.U.I.
  Deadbeat Holiday
  Dearly Beloved
  Desensitized
  Disappearing Boy
  Do Da Da
  Dominated Love Slave
  Don't Leave Me
  Don't Wanna Fall In Love
  Dookie's
  Downtown
  Dry Ice
  Dui (Driving Under The Influence)
  Emenius Sleepus
  Extraordinary Girl
  Eye Of The Tiger
  F O D
  Fashion Victim
  Favorite Son
  Field
  Geek Stink Breath
  Going To Pasalacqua
  Good Riddance
  Governator
  Green Day
  Guns
  Ha Ha You're Dead
  Haushinka
  Having A Blast
  Hearts Collide
  Hitchin' A Ride
  Hold On
  Holiday
  Homecoming
  Horseshoes & Hand Grenades
  I Don't Care
  I Don't Wanna Know If You Are Lonely
  I Fought The Law
  I Hate You
  I Saw My Parents Kissing Santa Claws
  I Want To Be Alone
  I Want To Be On T.V.
  I Was There
  In The End
  It's Funny How We've Been
  J.A.R.
  Jackass
  Jaded
  Jinx
  Johnny Be Good
  King For A Day
  Knowledge
  La Fata
  Last Night On Earth
  Letterbomb
  Life During Wartime
  Lights Out
  Like A Rat Does Cheese
  Longveiw
  Love Me
  Macy's Day Parade
  Maria
  Minnesota Girl
  Minority
  Misery
  Murder City
  My Generation
  Nice Guys Finish Last
  No One Knows
  No Pride
  On Holiday
  On The Wagon
  One For The Razorbacks
  One Of My Lies
  Only Of You
  Outsider
  Panic Song
  Paper Lanterns
  Paranoia
  Pass The Hour
  Peacemaker
  Platypus (I Hate You)
  Poprocks & Coke
  Private Ale
  Prosthetic Head
  Pulling Teeth
  Redundant
  Reject
  Rest
  Restless Heart Syndrome
  Road To Acceptance
  Rotting
  Santa Claus Is Coming To Town
  Sassafras Roots
  Scattered
  Scumbag
  See The Light
  She
  She's A Rebel
  Shoplifter
  Shout
  Sick
  Sick Of Me
  Sometimes I Don't Mind
  Song Of The Century
  St. Jimmy
  Strangeland
  Stuart And The Ave
  Stuck With Me
  Suffocate
  Sugar Cookies
  Sweet Children
  Take Back
  Tales of Another Broken Home
  Teenage Lobotomy
  The Angel And The Jerk
  The Ballad Of Wilhelm Fink
  The Forsaken And The Forgiven (1)
  The Grouch
  The Judge's Daughter
  The Kids Are Alright
  The One I Want
  The Saints Are Coming
  The Simpsons Theme
  The Static Age
  Things I Heard Today
  Tight Wad Hill
  Time Of Your Life
  Tired Of Waiting
  Tired Of Waiting For You
  Too Much, Too Soon
  Unforgiven
  Uptight
  Waiting
  Walking Alone
  Walking Contradiction
  Warning
  We Are The Champions
  We Are The Waiting
  We Were Kids
  Welcome To Paradise
  Westbound Sign
  Whatsername
  When I Come Around
  Who Wrote Holden Caulfield?
  Why Do You Want Him?
  Why Does It Always Rain On Me?
  Words I Might Have Ate
  Worry Rock
  You Lied

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019