Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  365 Days
  A Girl Like You
  Anytime
  Aonde Ela Est
  As Good As It Gets
  Baby Be Mine
  Baby I Like
  Baby You
  Baby You're the One
  Bad Girl
  Be My Girlfriend
  Best Friends
  Boom
  Club Tropicana
  Come Back To Me Baby
  Dont Let Me Go
  Endless Feeling
  Every Other Day
  For The Longest Time
  Gone
  Here We Go
  I Can't Sleep
  I Don't Think So
  I Swear
  I Turn To You
  I Want You Back
  I'm With You (vince Song)
  If You Leave
  If You Leave Me
  In This Box
  Jesus
  Just Because Of Christmas
  Just Because Of You
  Last To Know
  Let It Go
  Let's Give Love From The Heart
  Mama
  Maria
  Nothing Left To Say
  One Of Us
  Relax
  Round And Round
  Say La La La La
  Senorita
  Spell On Me
  Thank You
  The Child Inside
  The Day You Cried
  The Rain
  What About
  Why
  Work Your Body
  Your Love

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019