Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Nickelback


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Another Hole In The Head
 •   Believe It Or Not
 •   Big Boom
 •   Breathe
 •   Cowboy Hat
 •   Craeons
 •   Curb
 •   D.C.
 •   Deep
 •   Detangler
 •   Diggin' This
 •   Do This Anymore
 •   Don't Ever Let It End
 •   Everything I Wanna Do
 •   Falls Back On
 •   Fight For All The Wrong Reasons
 •   Flat On The Floor
 •   Fly
 •   Follow You Home
 •   Good Times Gone
 •   Gotta Get Me Some
 •   Hangnail
 •   Hero
 •   Hold Out Your Hand
 •   Holding On To Heaven
 •   Hollywood
 •   How You Remind Me
 •   I Don't Have
 •   In Front Of Me
 •   It's Over
 •   Just Four
 •   Just To
 •   Just To Get High
 •   Kiss It Goodbye
 •   Leader Of Men
 •   Learn The Hard Way
 •   Left
 •   Little Friend
 •   Look What Your Money Bought
 •   Midnight Queen
 •   Mistake
 •   Money Bought
 •   Never Again
 •   Never Too Late
 •   Next Contestant
 •   Next Go Round
 •   Not Leavin' Yet
 •   Old Enough
 •   One Last Run
 •   Pusher
 •   Remind Me
 •   S.E.X
 •   Saturday Night's Alright (For Fighting)
 •   Sea Groove
 •   Sharp Dressed Man
 •   Should've Listened
 •   Slow Motion
 •   So Far Away
 •   Someday
 •   Someone That You're With
 •   Throw Yourself Away
 •   Too Bad
 •   Too Bad Remix
 •   Truck
 •   We Will Rock You
 •   Where
 •   Where Do I Hide
 •   Why Don't You And I
 •   Window Shopper
 •   Woke Up This Morning
 •   Worthy To Say
 •   Yankin' Out My Heart

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.