Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Jowell Y Randy


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Lo Mejor Esta Un Poco Loca
 •   A Lo Natural
 •   A Veces Pienso
 •   Amada
 •   Amor Escondido
 •   Arpovexalo
 •   Bailoteandolo
 •   Bajaera De Panties
 •   Bien Chula
 •   Bien Suelta
 •   Biggie Booty Lady
 •   Chuleria Chuelria
 •   Cja De Sorpresas
 •   Cuarto Nivel
 •   Dale Con Presion
 •   Dame El Breaak
 •   Decidete Ya
 •   Discoteca
 •   Donde Estas Corazon
 •   Dos Palgas
 •   Doz Palgaz
 •   Eh Oh Eh Oh
 •   Ella Quiere Agresivo
 •   Ella Se Mueve
 •   Ella Sola Viene
 •   En La Disco
 •   En Otro Planeta
 •   Ese Amor
 •   Ese Mahon
 •   Este Amor
 •   Esto Es Perreo
 •   Extasis
 •   Extra
 •   Fragancia 4th Level
 •   Fuera Del Planeta
 •   Fuera Del Planeta (remix)
 •   Guayateo
 •   Haste La Loca
 •   He Venido
 •   Hijo De Puta
 •   Hola Beb
 •   Inalcanzable (Official Remix)
 •   Intro
 •   Intro Los Sikarios
 •   La Gatita Del 30
 •   La Sensacion Del Bloque
 •   La Soledad
 •   Let's Do It
 •   Loco
 •   Loquita
 •   Los Capos
 •   Los Capos Remix
 •   Los Sikarios
 •   Mahon
 •   Mala Es
 •   Me Enamoras
 •   Mensaje De Texto
 •   Mi Escuela
 •   No Juegues Mas
 •   No Me Celes
 •   No Pueden Con El Chamaquito
 •   No Se Pueden Interponer
 •   No Te Mentia
 •   No Voy A Parar
 •   Pasto Pelu
 •   Perfecta Ocasion
 •   Pistolonn!
 •   Ponmela
 •   Porque Estas Sola
 •   Que Pasa Que Ya No Te Veo
 •   Que Paso Yal
 •   Que Te Vaya Bien
 •   Salgo Pa
 •   Salgo Pa La Calle
 •   Se Desperto El Leon
 •   Se Que Tengo Mal
 •   Seansacion Del Bloque (remix Two)
 •   Sensacion Del Bloque
 •   Shorty
 •   Siguelo Bailando Solita
 •   Solo (Pa' Arcangel)
 •   Soltura
 •   Suicidio
 •   Suicidio Randy Nota Loka
 •   Te Ando Buscando
 •   Te Pasaron El Rolo
 •   There's No Reason
 •   Todavia Recuerdo
 •   Trambo
 •   Tranquilo Wey
 •   Traqueteo
 •   Tu Y Yo
 •   Un Amor Escondido
 •   Un Hijo En La Disco
 •   Un Poco Loca
 •   Un Poco Loca (Remix)
 •   Un Poema
 •   Utop
 •   V.!.P
 •   Velandote
 •   Ven Con Nosotros
 •   Vente Conmigo
 •   Welcome To My Crib
 •   Ya Llego La Hora
 •   Ya No Existen Detalles
 •   Yo Se

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.