Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Diego Gonzales


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Alegrijes Y Rebujos
 •   Alguien Tan Especial
 •   Aqui Voy
 •   Asi Es
 •   Atado A Nada
 •   Codigo F.A.M.A
 •   Como Hacer Sufrir
 •   Desde Que Estas Aqui
 •   Dirty
 •   Ella Es
 •   Eres Mi Corazon
 •   Juntos
 •   La Chica Del Bikini Azul (Codigo F.A.M.A.)
 •   La Solucion
 •   La Solucion (En Portugues)
 •   Mas
 •   Mas (En Ingles)
 •   Mas (En Portugues)
 •   Me Muero Sin Ti
 •   Me Muero Sin Ti (En Portugues)
 •   Mi Revolucion
 •   Mi Revolucion (En Portugues)
 •   Mi Vida Cambio Cuando Te Vi
 •   Mientes
 •   Mientes (En Portugues)
 •   Mision S.O.S.
 •   Mision S.O.S. (En Portugues)
 •   No Escaparas
 •   No Quiero
 •   No Quiero (En Portugues)
 •   No Te Escaparas
 •   No Te Escaparas (En Portugues)
 •   No Te Puedo Dejar De Amar
 •   No Te Puedo Dejar De Amar (En Portugues)
 •   Perdido En Ti
 •   Puede Ser
 •   Puede Ser (En Portugues)
 •   Responde
 •   Responde (En Ingles)
 •   Responde (Portugues)
 •   Romeo Y Julieta
 •   Siempre Te Amare
 •   Siempre Te Amare (En Portugues)
 •   Sin
 •   Solo Existes T
 •   Solo Existes Tu (En Portugues)
 •   Tan Solo Un Minuto
 •   Tan Solo Un Minuto (En Portugues)
 •   Te Invito A Volar
 •   Te Voy A Encontrar
 •   Te Voy A Encontrar (En Portugues)
 •   Tras De Mi
 •   Tres Minutos
 •   Un Millon De A
 •   Vamos Juntos

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.