Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Paulina Rubio


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Ti Volver Regresar
 •   Abriendo Las Puertas Al Amor
 •   Adiosito Corazon
 •   All Around The World
 •   Amarnos No Es Pecado
 •   Amarte En Libertad
 •   Amor De Mujer
 •   Amor Por Internet - Socios Del Ritmo
 •   Amor Secreto
 •   Asunto De Dos
 •   Aun
 •   Aunque No Sea Conmigo
 •   Baila Casanova
 •   Baila Que Baila
 •   Besame En La Boca
 •   Border Girl
 •   Cancun Y Yo
 •   Candy Boy
 •   Casanova
 •   Casate Con Tu Mama
 •   Casi Indispensable
 •   Chuqui
 •   Compania
 •   Corazon Tirano
 •   Dame Tu Amor
 •   Despiertate
 •   Diamante Puro
 •   Dime
 •   Dime Si Soy Sexy
 •   Don't Say Goodbye
 •   El Me Engano
 •   El Primer Amor
 •   El Ultimo Adios
 •   En Cambio No
 •   Enamorada
 •   Ese Hombre Es Mio
 •   Fire (Sexy Dance)
 •   Hoy
 •   Hoy Me Toca A Mi
 •   Hoy Te Deje De Amar
 •   I Was Made For Lovin' You
 •   I Was Made For Lovin' You Baby
 •   I'll Be Right Here (Sexual Lover)
 •   Kisses To Remember
 •   La Chica Dorada
 •   La Escoba
 •   Libre
 •   Lo Hare Por Ti
 •   Lo Que Pensamos
 •   Los Dioses Se Van
 •   Maldito Amor
 •   Me Estoy Enamorando
 •   Miedo
 •   Miel Y Sal
 •   Mio
 •   Mirame A Los Ojos
 •   My Friend, Mi Amigo
 •   N.O.
 •   Nada De Ti
 •   Nada Puedes Hacer
 •   Nieva, Nieva
 •   No Me Obligues
 •   No Soy Esa Mujer
 •   No Te Cambio
 •   Not That Kind Of Girl
 •   Ojala
 •   Olvidate De Mi
 •   Perros
 •   Pobre Nina Rica
 •   Por Siempre Tuya Desde La Raiz
 •   Que Estuvieras Aqui
 •   Que Pensamos
 •   Quiero Cambiarme
 •   Retrato
 •   Sabes Que Te Amo
 •   Sabor A Miel
 •   Sangre Latina
 •   Si Tu Te Vas
 •   Sin Aire
 •   Sin Final
 •   Solo Por Ti
 •   Stand
 •   Stereo
 •   Sueno De Cristal
 •   Tal Vez, Quiza
 •   Tan Sola
 •   Te Daria Mi Vida
 •   The Last Goodbye
 •   The One You Love
 •   Todo Mi Amor
 •   Tu Lo Prometiste
 •   Tu Solo Tu
 •   Tu Y Yo
 •   Un Beso De Adios
 •   Una Historia Mas
 •   Undeniable
 •   Vive El Verano
 •   Volvamos A Empezar
 •   Voy A Encontrar
 •   Vuelve Junto A Mi
 •   When You Say Nothing At All
 •   Y Yo Sigo Aqui
 •   Yo No Soy Esa Mujer
 •   Yo Quiero Que Me Quieras Como Soy

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.