Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  18
  A.M.
  Act My Age
  Alive
  Best Song Ever
  Better Than Words
  Does He Know?
  Don't Forget Where You Belong
  Drag Me Down
  End Of The Day
  Fireproof
  Half A Heart
  History
  Home
  I Want
  I Want To Write You A Song
  I Wish
  If I Could Fly
  Infinity
  Just Can't Let Her Go
  Long Way Down
  More Than This
  Never Enough
  Night Changes
  Olivia
  One Thing
  One Way Or Another
  Over Again
  Perfect
  Right Now
  Same Mistakes
  Save You Tonight
  Should've Kissed You
  Steal My Girl
  Stockholm Syndrome
  Stole My Heart
  Story Of My Life
  Taken
  Tell Me A Lie
  Temporary Fix
  Up All Night
  Walking In The Wind
  What A Feeling
  What Makes You Beautiful
  Where Do Broken Hearts Go?
  Wolves

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019