A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  All About You
  Better
  Can I Buy You A Drink?
  Connected
  Crawling In The Dark
  Did You
  Divine
  Don
  Don't Tell Me
  Earthsick
  Educated Fool
  End Of Our Rope
  Escape
  Finally Awake
  First Of Me
  Foot In Your Mouth
  From The Heart
  Give It Back
  Gone Gone Gone
  Good Enough
  Hello Again
  If I Were You
  If Only
  Just One
  Karma Patrol
  Let It Out
  Let You Know
  Look Where We Are
  Losing My Grip
  Lucky
  Meeting Place
  Misty's Love Song (To Ash)
  More Than A Memory
  Moving Forward
  My Grip
  Naked Jock Man
  Never Saw It Coming
  Never There
  Now Or Never
  Open Your Eyes
  Our Song
  Paper Promises
  Pieces
  Ready For You
  Remember Me
  Right Before Your Eyes
  Running Away
  Say The Same
  Sick of Hanging On
  Stuck Without A Voice
  The Critic
  The Dance That Broke My Jaw
  The First Of Me
  The Mirror
  The Reason
  The Rules
  Tin Walls
  To Be With You
  Too Little Too Late
  Unaffected
  Up And Gone
  What Happened To Us?
  Who the Hell Am I?
  Without A Fight
  You Need to Be Here
  You're the One

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019