Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Abrazame
  Amanecer Sin Ti
  Amor Eterno
  Angel De Cristal
  Asi Me Quedo
  Buena Musica....!
  Cambiaste Mi Vida
  Camila
  Dame Razones Para Vivir
  Dos Palabras
  Dos Segundos
  El Amor Comienza
  Es Hora De Decir Adios
  Esto Es Amor
  Esto Es De Verdad
  For Single You
  Hard Knock Life
  Hora De Decir Adios
  La Fea Mas Bella
  Lejos Estamos Mejor
  Me Basto
  Mientes
  Nanga Ti Feo
  No Te Puedo Alcanzar
  Olo Para Ti
  Olvidame
  Perderte De Nuevo Amor
  Perdete De Nuevo...
  Sin Tu Amor
  Somos Como Un Sol
  Te Regalo La Luna
  U Got My Love
  Va Para Ti
  Yo Sin Tu Amor
  Yo Voy A Amarte
  You Got My Love

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019