Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Media Luz
  Alejate De Mi Hermana
  Already Home
  Amarte Duele
  Amor A Medias
  Aunque No Est
  Bajo Tu Luz
  Camil Y Flavi
  Cielo Azul
  Codigo Postal
  Como Odio Amarte
  Cree, Atrevete
  Deja De Llover
  Esta Mujer
  Estaras
  Estes En Donde Estes
  Extrana En La Ciudad
  Hasta Que Llegaste Tu
  He Venido A Pedirte Perdon
  Lo Que Yo Se De Ti
  Malas Costumbres
  Me Entrego A Ti
  Me Niego A Olvidar
  Mi Sol
  Milagros De Ocasion
  Murio El Amor
  No Quiero Perderte
  No Te Puedo Enamorar
  No Te Quiero Nada
  No Te Quiero Nadaa
  Odio Amarte
  Pobre Diabla
  Prefiero
  Prefiero Entenderte
  Punto Final
  Que Hago Yo
  Quedate Conmigo
  Quiero Conocerte
  Si Pruebas Una Vez
  Si Tu Quieres Ser
  Soy Mujer
  Superficial
  Te Dejo
  Te Quedaste
  Te Quedaste En Mi
  Tu Mirada En Mi
  Tu Voz Sobre Mi Mente
  Tu Y Yo Volvamos Al Amor
  Tus Mentiras
  Vaquera
  Vas A Volverme Loca
  Vivir
  Ya No
  Yo Ia No T Qiero Nada

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019