Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Agonia
  Allah Ja Allah
  Amanet Zoti Na La
  Amin Amin
  Baba Me 7 Djem
  Ditelindjen Ta Festojm
  Ezani
  Genjeshtare
  Gurbeti
  Guri Varit
  Haxhi
  Hosgeldin Ramazan
  Kur Vjen Dita Per Me Vdek
  M'lindi Vajze
  Malli Nenes
  Malli Per Pejgamberin A.S
  Martesa
  Mbulesa
  Me Fal Jarabi
  Namazi
  Nan & Bab
  Nata E Kadrit
  Në Ëndërr Të Pash
  Një Kur'an Zoti Na Dha
  Nuse Ve
  O Muhammed
  Qabe
  Ramazani
  Refugjat
  Refugjatët
  Th'rret Ezani
  Urata E Nenes

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.
Mund të na tregoni adresën e saktë URL të faqes së internetit ku mund të bëjmë verifikimet tona.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019