Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Stanaj


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   405
 •   Ain't Love Strange
 •   Amorfoda
 •   Bad Woman
 •   Bed Of Roses
 •   Changed
 •   Dirty Mind
 •   Find Me
 •   Goddess
 •   I Can't Make You Love Me
 •   Last Christmas
 •   Let Her Go
 •   Love Me
 •   Marvin's Room
 •   Meant To Be
 •   Only One
 •   Romantic
 •   Romantic (Notd Remix)
 •   Sleep Alone
 •   Sober
 •   Sweat (When I Think About You)
 •   The Way I Love Her
 •   You Remind Me

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.