Dërgo Një album nga Albina Kelmendi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Creep
 •   Endrren Mos Ma Merr
 •   Hera E Pare
 •   Ishim
 •   Mos Me Lini Vet
 •   Nuk E Pranoj
 •   Nuk Ka Ma Mire
 •   Potpuri (Gezuar 2020)
 •   Potpuri 1 (Gezuar 2020)
 •   Potpuri 2 (Gezuar 2020)
 •   Si N'fillim
 •   Ta Fali Zemra

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.