Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Shefik Arifi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Amaneti I Nënës
 •   Ç'më Thoshte Gjyshi…
 •   Bashkëshortes Sime
 •   Bijë, Nuse Nuk Të Pashë
 •   Bregdeti
 •   Brenda Në Vjershë
 •   Brenda Vetes
 •   Ca Lule Për Ty Mbolla
 •   Dallgëve Mos Iu Dorezo Kurrë!
 •   Dashuria
 •   Dashuria Nuk Ka Moshë
 •   Dashuria S'të Zhgënjen Kurrë
 •   Dhe Dielli S'është Më Diell
 •   Dhe Vetë Çuditem!
 •   Dielli S'vritet Dot!
 •   Do Dalë Zemra Të Të Presë
 •   Do Më Kesh Mua Si Vëlla
 •   Do Të Jetë Vonë
 •   Dua Të Ndryshoj!
 •   E Dua Jetën
 •   E Mbanin Për Të Marrë
 •   E Ndeze Shpirtin Flakë
 •   E Ruajta Dashurin Tënde
 •   Edhe Dimri Nuk Është Më Dimër
 •   Edhe Sot…
 •   Edhe Tri Jetë Ti Kisha
 •   Eja!
 •   Eja, Ela, Eja Me Mua!
 •   Erdhe Si Gjysmë E Hënës
 •   Fekse Dashurie
 •   Fjala
 •   Fjalët E Ëmbla
 •   Fli I Qetë
 •   Gjërat I Them Me Emër
 •   Hëna E Yjet Të Kishin Zili
 •   Hëna Mbi Ty Ra
 •   I Lidhur Më Shumë...
 •   I Ngopuri S'e Kupton Të Uriturin
 •   I Thashë Atë Që Në Zemër Ndjej
 •   I Them Hënës
 •   Ishte Ëndërr
 •   Ishte Veç Një Ëndërr
 •   Je Yll Plot Vezullime
 •   Jeta Është E Shkurtër
 •   Jeta Është Plot Me Halle
 •   Jetova Me Dashurinë
 •   Kjo Shtëpi Hesht
 •   Kohë Udhëkryqesh
 •   Krojet E Dashurisë
 •   Kthimi Me Kokë Mbrapa
 •   Kujtim Që S'tretet
 •   Kur Fëmijëve U Vriten Ëndërrat
 •   Kur Mora Lajmin E Hidhur
 •   Kur Vetmia U Thye
 •   Kush Do Ta Hapte Portën
 •   Lëvdata Të Bën Me Krahe
 •   Ligjërimet E Nënës
 •   Mall Për Rrugët Me Gur
 •   Malli
 •   Malli I Nënës
 •   Më Dritë Të Hënës
 •   Më Erdhe Në Ëndërr
 •   Më Ler, O Det!
 •   Më Mirë Më Qani Të Gjallë!
 •   Më Të Keqen Nuk Dashurohem
 •   Më Thosh Zemra: Mos U Ngut!
 •   Me Mua Shiu Nuk Të Lag
 •   Me Poezinë, I Dashuruar
 •   Me Rrezet E Diellit Notoj
 •   Mos E Bëj Zemrën Të Vuaj
 •   Mos Harro Bir!
 •   Mos Harro!
 •   Në Qiellin E Dashurisë
 •   Në Sytë E Mi
 •   Në Vargje Fshehur
 •   Nënë, Mjaft Mbajte Zi!
 •   Nëse Do Që Me Vlerë Të Jeshë
 •   Nëse Pyet Kush Për Mua
 •   Ndarja Për Së Gjalli
 •   Ngjyrat E Vendlindjës
 •   Një Jetë Bashkë Me Ty
 •   Një Letër Kujtim Ta Kishe
 •   Nuk Pata Faj...
 •   Pas Shumë Viteve
 •   Për Atë Që Doja
 •   Për Ty, O I Madhi Migjen
 •   Përjetësi
 •   Pleqëria Të Vret
 •   Po Vij
 •   Porsi Dallëndyshet
 •   Prapë Të Dashuruar
 •   Pres Pranverën
 •   Prit Oj Vajzë
 •   Pse Qahemi Kot
 •   Puthjet
 •   Pyes Veten...
 •   Që Të Ishim Kryelartë!
 •   S'ia Fal Vetes
 •   S'iu Ndava Poezisë
 •   S'ke Faj
 •   S'të Heq Nga Mëndja
 •   S‘Humbet Dashuria
 •   S‘Pamë Më Ëndërra
 •   Shikimi I Saj
 •   Shkurtoje Kohën!
 •   Shpirti Yt
 •   Si Lule E Prillit
 •   Si Natë
 •   Si Nënstinë Të La Pranvera
 •   Si Një Ëndërr Dashurie
 •   Si Një Lule
 •   Si Një Pranverë
 •   Si Përrallë
 •   Sonte...
 •   Sytë E Mi S'i Le Të Mbyllen
 •   Sytë E Tu
 •   T'ju Fal Dashuri
 •   Ta Pimë Nga Një Gotë
 •   Të Desha
 •   Të Dua!
 •   Të Kam Gdhendur Në Zemërën Time
 •   Të Më Ngrohë Edhe Një Fjalë
 •   Të Mbetem Te Syri Yt
 •   Të Mos Ja Zbehim Yjeve Shkëlqimin
 •   Të Ruaj Vendin Në Zemër
 •   Të Shkruaj Në Shpirtin Tënd
 •   Tek Ty Sytë Më Bëhen Dritë!
 •   Ti Qesh Me Ëndje
 •   Tjetër S'dëshiroj!
 •   U Thashë Valëve: Lamtumirë!
 •   Udha E Shkronjave
 •   Udhëtimi Më I Bukur
 •   Vërejtjet E Nënës
 •   Vdes Pa Dashuri
 •   Veç Te Ty Dashuri Gjeta
 •   Vendi Im Me Bën Me Emer
 •   Vendlindja
 •   Vetëm Me Ty
 •   Vlerat Që Trashëgova
 •   Vlerat Shekullore
 •   Yjet Me Duar I Mblodha
 •   Yjet Na Kishin Zili
 •   Zemra S'më Rreh Mirë
 •   Zjarri I Shpirtit

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.