Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Baba Ti Je Engjelli Im.
  Dehur Ne Shpirte
  Dite E Re
  Do T'ju Dua Me Shpirt
  Dua Te Degjoj Zerin Tend
  Dua Ti Shohe Ata Sy
  Duhet Nje Fare
  E Shtrenjta Bije
  Eterit E Mi
  Flaka E Qiriut
  Fole E Shpirtit
  Gjethet E Shpirtit
  Henes Lutej
  Ki Kujdes
  Kremtoj
  Kujtimet
  Lamtumire
  Linda Qe Te Dua
  Liqeni Endrrave
  Lulja
  Mirmengjes
  Ne Shpirt Te Ndjeje
  Ne Sy Mos E Shih
  Nje Dit Ne Shi
  Nje Rreze Kerkoj
  Nje Shoqe Si Ti
  Poezia
  Pylli I Enderrave
  S'di Se C'jam
  Shtegtimi Ne Jete
  Si Lule Bekuar
  Sot Ne Mesnate
  Syte E Zi
  Te Lutem Qendro
  Te Pres Ne Agim
  Une Jame Ne Krahet E Tua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019