Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Albi Lushi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Adelinë
 •   Ai Që S'je
 •   Ajo Që S'bëra
 •   Aromë
 •   Është Pak
 •   Baladë Për Indrit Carën
 •   Basti I Lumturisë
 •   Biri Gjonit, Ati Gjonit
 •   Blasfemi
 •   Bosh
 •   Bukurisë
 •   Dashuri Në Ëndërr
 •   Dashuromë
 •   Dëbora E Plakur
 •   Dervishi
 •   Desha
 •   Deti I Dashuruar
 •   Dhimbje Në Kohët E Foljeve
 •   Diare E Kohës
 •   Diku Aty
 •   Dimri Dhe Poezia
 •   Do Sjell Ndërmend
 •   Dorëzim Pa Kushte
 •   Dremitje Erotike
 •   Dy Buzë
 •   Dyfish
 •   Dyjezim
 •   E Dashur Vjeshtë
 •   E Fundit Here
 •   Eja
 •   Ejonè
 •   Eros
 •   Fushatë
 •   Gënjeshtra
 •   Gjera Të Lumtura
 •   Gjysma Ime Ngeli Peng
 •   Grindje
 •   Halloween
 •   Hapat
 •   Helm Mendimesh
 •   Heronj Të Heshtur
 •   Hipokritët
 •   I Varfer
 •   Ikja E Përdalë
 •   Ish
 •   Ish
 •   Ish Ateiste
 •   Ka Kohë
 •   Kafshuar Keq
 •   Kavajës
 •   Këmbë Të Zbathura
 •   Kostumi I Zi
 •   Kovaçët
 •   Krishti Mbajti Fjalën
 •   Kur Malli Më Merr
 •   Kur Nuk Lexoj
 •   Kur Puthje Ti
 •   Kurbani Dhe Derri
 •   Lajthitje Bamirëse
 •   Laku I Kohës
 •   Ma Shthurën Fjalën
 •   Mall
 •   Më Jepni Një Dhimbje
 •   Më Mbush Një Gotë
 •   Më Mirë Me Ty
 •   Më Mirë Të Humbësh
 •   Më Pëlqen Ky Vend
 •   Mëkati I Shenjtëruar
 •   Me Ato...
 •   Meditim Dimri
 •   Mendësi
 •   Miqtë
 •   Mos Më Kërko
 •   Muzg
 •   Në Pjatën E Urisë
 •   Në Pritje
 •   Në Vargjet Që Shkrova
 •   Nënës
 •   Ne Dasmen E Te Perndriturve
 •   Ngushëllim Dashurie
 •   Një Mushkonjë
 •   Nje Femer
 •   Nxehtë
 •   Pak Verë Të Vjetër
 •   Pas Vdekjes
 •   Përmes Syve
 •   Përtej Dy Botëve
 •   Përveç Bukurisë
 •   Pendim
 •   Poeti Dhe Hoxha
 •   Poeti I Kryqëzuar
 •   Poezia Në Komunizëm
 •   Preshevë
 •   Pushteti
 •   Pushtuesit
 •   Puthe Një Grua
 •   Qiraja
 •   Rastësisht
 •   Recital I Shqiponjës
 •   Rivdekje
 •   Rrëzuar Mbi Tradhëtinë
 •   Rrenjet
 •   Sërish Do Çmendesha
 •   Shën Dritëronte
 •   Shoh Te Ardhmen
 •   Shpesh Na Ndodh
 •   Shpirti
 •   Si Bastun I Solomonit
 •   Si Për Çudi
 •   Sikur Tëtinë Me Llullë
 •   Skaj
 •   Sonte Desha Çmenduritë
 •   Stina E Pestë
 •   Sytë Mi Lini
 •   Syve Rretheqark
 •   Të Famshmit
 •   Të Lindur Negër
 •   Te Thana
 •   Tempujt E Zotit
 •   Thuam Emrin Poezi
 •   Ti
 •   Ti Nuk Ishe Më Aty
 •   Ti Sërish Do Të Më Duash
 •   Toka
 •   Tymnaje Virtuale
 •   Unë Jam Libër
 •   Unë, Ti Dhe Dashuria
 •   Vendi Im
 •   Vendos Te Iki
 •   Vjen Një Kohë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.