Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Mustafa Ceceli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Aşk İçin Gelmişiz
 •   Aman
 •   Ask Adına
 •   Askim Benim
 •   İyi Ki Hayatımdasın
 •   Can Parcam
 •   Dünyanın Bütün Sabahları
 •   Don
 •   Eksik
 •   Emri Olur
 •   Es
 •   Gul Rengi
 •   Hastalikta Saglikta
 •   Hüsran
 •   Islak İmza
 •   Kalpten
 •   Kiymetlim
 •   Maşallah
 •   O Sensin Ki
 •   Seker
 •   Sevgilim
 •   Sultanim
 •   Unutamam

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.