Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Amsterdam Tre
  Asaj
  Bojna Show
  Cute Baby
  Dashuria Djeg Si Zjarri
  Folim
  I Dehur Nga Dashuria
  I Penduar
  Iluzion
  Jam Cun Elbasani
  Jasha Jasha
  Ke Gon Kalaja Bohet Nomi
  Kenge Dashnie
  Kthehu Përsëri
  Marshallah Moj Nuse
  Po Po Vipa Jena
  Po Po Vipa Jena 2
  Po Te Pres
  Shume Te Dua
  Ska Si Ne
  Ta Puci Buzen Lali
  Te Humba Ty
  Teka Teka Kjo Dashnia
  Ti Je Lali Im
  Tradhëtare
  Vajze E Bukur Lajkatare
  Zemer Ty Te Dua

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019