Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një përmbledhje nga Fatmir Çitaku


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Përmbledhja duhet të jetë e publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Poezitë e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Në rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Shtëpia botuese:


Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Amaneti I Nji Ushtari
 •   Andej Edhe Ku Jemi E Ku Se Jemi
 •   Andej Largë
 •   Andej Pertej Të S.Vertetes
 •   As Andej E Ase Kendej
 •   Até Naté
 •   Ç'me Duhet?
 •   Çou Tirane E Çou Prishtine
 •   Baba
 •   Beqir Aga
 •   Buk Buk Moj Nënë
 •   Dalléndyshe
 •   Dikur Andej Valeve Deti
 •   Dinakerija...
 •   Do T´vij!
 •   Do Te Pres
 •   Ecim Neper Kohra
 •   Eh Kjo Jeté
 •   Eh Moj Bot E Katandisur
 •   Eh Moj Koh
 •   Erdhi Pranvera
 •   Fëllëmza
 •   Fëllënza
 •   Flutura
 •   Geta
 •   Harabeli
 •   Hecim Tutje
 •   Ikim Ikim Ku T'shkojm Vallë
 •   Jetojm Ne Vargun E Ëndrrave
 •   Ju Rini
 •   Kafshat Qe S'kaperdihet
 •   Kam Nji Vlla
 •   Keci Imë
 •   Komandant
 •   Ku Ta Xhej Sod Lumturin
 •   Kungulli Dhe Loni
 •   Kur Dot Vije
 •   Kushé E Kushé!?
 •   Laraska Dhe Bilbili
 •   Largimi Nga Shtepija
 •   Lepuroshi
 •   Lexhendar Zahir Pajaziti
 •   Mëmëdheu Imë
 •   Mbetemi Ne Heshtje
 •   Mbetemi Të Burgosur
 •   Memedhe
 •   Mendoja Per Ty
 •   Mirë Se Erdhe Zahir Pajaziti
 •   Mixha Zen
 •   Mjer Kosova E Mjer Shqipnija
 •   Né Dialog Morri Me Zhugené
 •   Ne Gryken E Topit Po Te Me Shtini
 •   Nji Amanet
 •   O Botë Akau Je..!?
 •   Pa Ty Pranverë
 •   Pasha Bacin
 •   Perse Me Loté
 •   Pertej Dhembjesë
 •   Po Vjen Edhe Ti !.?
 •   Pranvere E Vitit '89-'90
 •   Prap Ju
 •   Pusho I Qet Ne Amshim
 •   Qendrimi
 •   Qendrimi I Vogel
 •   Rraskapitur Si Ne Vend Te Huaj
 •   Shteti Ne Shtylla
 •   Sikur Te Isha Un Ai
 •   Skifteri Dhe Bibimi
 •   Skrofotin
 •   Sod
 •   Ti O Bote E Huaj
 •   Urime 28 Nentori
 •   Vaj I Bilbilit
 •   Viti I Ri
 •   Xheli Imë
 •   Xona
 •   Xona Dhe Kukulla
 •   Xoni
 •   Zëri I Popullit
 •   Zxhohuni O Ju Te Mjer

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.